vesti24.mk

Tag : нотен запис

ЗАБАВА

Нотен запис на Моцарт продаден за 372.500 евра

admin
Оригинална партитура за менуети којaшто Волфганг Амадеус Моцарт ја напишал кога имал 16 години, и која била дел од колекцијата ракописи на австрискиот писател Штефан...