vesti24.mk

Tag : Нојкови

ВЕСТИ

Злато за медот на Нојкови од неготинско Дисан на меѓународен саем во Босна и Херцеговина

admin
Златен медал освоил медот на семејството Нојкови од неготинското село Долни Дисан на меѓународен саем во босанскиот град Тузла. -Дисанското злато се препознава. Само што...