vesti24.mk

Tag : ноќевање

ЗАБАВА

Амстердам воведува нови такси за туристите

admin
Амстердам воведува нова такса за полнење на градскиот буџет. Туристичките такси секако се едни од највисоките во Европа, а од идната година ќе се најдат...