vesti24.mk

Tag : Ноќни клубови

ЖИВОТ ЉУБОВ И СЕКС

Исповед на позната стриптизерка: “Ми плаќаа големи суми на пари за да ги задоволувам, а влегов и во собата за оргии”

Ferad Aruc
“Кога ќе им ја погледнеш гладта во очите за тоа да видат уште малку повеќе отколку што им покажуваш, тогаш знаеш дека имаш целосна контрола”....