vesti24.mk

Tag : НСОН

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Компјутери немаат децата, а ниту наставниците – Ќе се обезбедат ли конечно услови за работа?

admin
Иако министерката за образование и наука, Мила Царовска најави дека министерството и Владата ќе обезбедат ефикасен образовен процес, сепак тоа не се покажа така во...