vesti24.mk

Tag : Нставничка

ЖИВОТ

Скандал во детската градинка “Брезичка”, снимено видео на кое се гледа како наставничката ги малтретира децата

Ferad Aruc
Скандал во детска градинка ,, Брезичка” во Бургас. Учителките ги малтретираат 5 годишните дечиња. Случајот го забележале родителите откако децата се жалеле на односот на...