vesti24.mk

Tag : нуб

ВЕСТИ КУЛТУРА

Во НУБ дигитална изложба по повод 100-годишнината од раѓањето на Блаже Конески

admin
Националната и универзитетска библиотека (НУБ) „Св. Климент Охридски“ – Скопје, денеска во рамки на одбележувањето на 100-годишнината од раѓањето на Блаже Конески ќе ја постави...