vesti24.mk

Tag : Нудела секс на пациенти

ЗАБАВА

Докторка Билјана Николова нудела сексуални услуги на пациенти по преглед на нивните гениталии

Ferad Aruc
Билјана Николова – Траск е докторка од Австарлија која на своите пациенти им нудела сексуални услуги по преглед на нивните гениталии. Таа на еден од...