vesti24.mk

Tag : нуделе милиони

БАЛКАН

Ми нудеа два милиони евра да се ослободам од убијците на Аркан: Ми донесоа џек полн со пареа и ми рекоа: Те молам земи го ова, моќните луѓе стојат позади ова

Ferad Aruc
Тие ми понудија два милиони евра за ослободување или намалување на казните за убијците на Жељко Ражнатовиќ Аркан, тие  беа луѓе од сферата на политиката,...