vesti24.mk

Tag : нулта крвна група

ЗДРАВЈЕ

Ако сте нулта крвна група мора да внимавате – работи кои ќе ви го продолжат животот

admin
Доколку припаѓате на нулта крвна група, вашето генетско наследство Ви нуди можност да бидете силни, продуктивни, да имате долг живот и да бидете оптимисти. Луѓето...