vesti24.mk

Tag : Нургул јешилчај

Uncategorized

Бог се заборавил кога ја дарувал: Ѓулсерен во провокативна фотосесија!

admin
Турската актерка Нургул Јесличај ја запознавме како Јасмин во серијата „Љубов и Казна“, каде беше саканата на богатиот Саваш. Неколку години подоцна, Нургул ја прифаќа...