vesti24.mk

Tag : обвинители

ВЕСТИ

Калајџиев: Обвинителите повеќе се противат за законот за јавно обвнителство и од експертите

admin
Не е наш проблем што за законот за јавно обвинителство ја игнорираат експертстака фела. Не знам зошто организираа јавна расправа кога се знаеше што ќе...