vesti24.mk

Tag : Обвинителство за организиран криминал и корупција

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Нов скандал со прислушување: снимени фиксните телефони на обвинителите

Ferad Aruc
Републичкиот јавен обвинител на брифинг со новинарите откри дека Основното јавно обвинителство води предистражна постапка за телефонската централа во зградата на обвинителството. Станува збор за...