vesti24.mk

Tag : Обвинување

СВЕТ

Обвинување од Русија: Британија си игра со оган

Ferad Aruc
Отворената седница на Советот за безбедност при Обединетите нации, посветена на труењето на поранешниот руски шпион Сергеј Сркипал и неговата ќерка Јулија, се одвивала во...