vesti24.mk

Tag : Обединување

БАЛКАН

Каков би бил животот во обединета Југославија денес? (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Во декември, 2018 година ќе се навршат 100 години од формирањето на Кралството СХС, односно првата Југославија. Оваа држава денес не постои, но секогаш е...