vesti24.mk

Tag : облешево

ЗАБАВА

Пред 14 години паднал во неговиот двор и од тогаш е негово милениче: За тажната приказна на овој штрк во Облешево зборува целиот исток

admin
Иако штрковите често можат да се видат во источните делови на Македонија, тие сепак живеат на крововите или бандерите каде немаат никаков контакт со луѓето....