vesti24.mk

Tag : Облик на Гради

ВЕСТИ ЖИВОТ

Обликот на градите го открива сексуалниот карактер кај жените

Ferad Aruc
Италијанскиот сексолог Пиеро Лоренцони смета дека градите на жените можат да го назначат карактерот во иста мера како што може и астрологијата. Поделени се на...