vesti24.mk

Tag : Обновен фокус

БАЛКАН ВЕСТИ СВЕТ

Анкара со обновен фокус на Балканот

Ferad Aruc
Турција главно ја користи својата силна економија спрема балканските соседи да проектира сила и влијание, но ја употребува и религијата и дипломатијата, велат аналитичарите Турција...