vesti24.mk

Tag : образовани

МАКЕДОНИЈА

Македонска администрација брои:10.570 со основно и 495 без образование

Ferad Aruc
Најголемиот дел од вработените во јавната администрација во Македонија имаат средно или високо образование, покажуваат податоците од Регистарот за вработени во јавниот сектор во Македонија,...