vesti24.mk

Tag : обука за мирис

ЗАБАВА

„Тренинг за мирис“ го враќа сетилото за мирис по коронавирусот – еве што да направите за да ги избегнете последиците

admin
Наглото губење на сетилото за мирис сега е добро познат симптом што се јавува како резултат на коронавирусот. Според многу стручни проценки, тој се враќа...