vesti24.mk

Tag : огласи за работа

ВЕСТИ

„Лидл“ почна во Македонија да објавува огласи за работа со компетитивни плати

admin
Германскиот трговски синџир „Лидл“ веќе има објавено огласи во Македонија за повеќе од десетина слободни работни позиции за архитекти, градежни инженери, ИТ-специјалисти и за бизнис-консултанти....