vesti24.mk

Tag : огнена марија

ЗАБАВА

Денеска е Огнена Марија: Заштитничка на жените која пали и казнува со оган, ова никако не треба да го правите

admin
Светата великомаченица Марина е родена во Антиохија и е ќерка на жрец-идолопоклоник. На 15 (според други на 16 годишна возраст) по свирепо мачење ѝ била...
ЗАБАВА

Денеска е Огнена Марија, овие работи никако не смеете да ги правите

admin
Светата великомаченица Марина е родена во Антиохија и е ќерка на жрец-идолопоклоник. На 15 (според други на 16 годишна возраст) по свирепо мачење ѝ била...
ЗАБАВА

Утре е голем празник, внимавајте на овие работи

admin
Православните верници на 30 јули го одбележуваат празникот на света великомаченичка Марина, во народот познат како Огнена Марија, која се почитува како борец за христијанската...
ЗАБАВА

Ден кога сите добиваат според заслугата: На Огнена Марија не го правете ова

admin
Православните верници денес, 30 јули, го одбележуваат празникот на света великомаченичка Марина, во народот познат како Огнена Марија, која се почитува како борец за христијанската...