vesti24.mk

Tag : огнен прстен

ЗАБАВА

Илјадници луѓе го гледаа „огнениот прстен“

admin
Во неколку азиски земји, луѓето се собираа заради групно следење на Сончевото затемнување, познато и како „огнен прстен“. Оваа природна појава можеше да се набљудува...