vesti24.mk

Tag : огревно дабово дрво

ВЕСТИ

Нелегално се превезува огревно дабово дрво

admin
На 16.09.2021 околу 20:30 часот, при извршена контрола на локален пат помеѓу кичевските села Челопеци и Орланци, полициските службеници од ОВР Кичево затекнале товарно возило...
ВЕСТИ

Нелегално се превезува огревно дабово дрво

admin
На 16.09.2021 околу 20:30 часот, при извршена контрола на локален пат помеѓу кичевските села Челопеци и Орланци, полициските службеници од ОВР Кичево затекнале товарно возило...