vesti24.mk

Tag : одат

ЗАБАВА

„Дрвјата кои одат“ и понатаму се мистерија за научниците

admin
Палмите socratea exorrhiza, познати како „палми кои одат“ со години го привлекуваат вниманието на биолозите. Во прашумите на Јужна и на Централна Америка овие стебла...