vesti24.mk

Tag : одбивање

СВЕТ

Лекари во Канада го одбија покачувањето на платите со отворено писмо

Ferad Aruc
Повеќе од 500 лекари во Канада, заедно со 150 студенти на медицина, потпишаа отворено писмо во кое протестираат поради зголемувањето на платите. „Ние, лекарите во...