vesti24.mk

Tag : одговорен татко

ЗАБАВА

Татковците прават социјална револуција: „Одговорен татко“ место каде се споделуваат искуства, проблеми, решенија

admin
Група млади татковци започнаа иницијатива за зголемување на свесноста кај татковците за нивната улога во развојот на детето. Преку Фејсбук страната „Одговорен татко“ тие ќе се...