vesti24.mk

Tag : Одземена лиценца

ВЕСТИ СВЕТ

АХВ: Одземена лиценцата за извоз на месо на бразилска компанија

Ferad Aruc
На бразилската компанија Seara Alimentos LTDA, која извезува месо и во Република Македонија, и е одземена лиценцата за извоз и е избришана од регистарот на овластени...