vesti24.mk

Tag : Одложена седница

МАКЕДОНИЈА

Ништо од буџетот на Гостивар – долги напнати дебати и одложена седница

Ferad Aruc
Општина Гостивар остана без буџет за 2018-та година и по денешната седница на Советот, на која Предлог-буџетот беше прва точка на дневен ред. Советниците најпрво...