vesti24.mk

Tag : одложено

ВЕСТИ

Одложено рочиштето за ,,Тврдина-Таргет”

admin
Влошената здравствена состојба на обвинетата Надица Николиќ, го одложи денешното рочиште за судскиот предметот ,,Тврдина-Таргет”. Адвокатот Љупчо Шврговски изјави дека матичниот лекар ја известил обвинетата...