vesti24.mk

Tag : односи

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Експертите предупредуваат: Луѓето во иднина нема да имаат интимни односи!

admin
Иако живееме во ера која никогаш не била повеќе сексуализирана отколку денес, всушност водиме љубов многу помалку отколку било кога, вели доктор Дејвид Спигелхалтер. Дејвид...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Зошто жените споделуваат со пријателките детали за интимните односи?

admin
Жените разговараат со пријателките за сѐ, па дури и за најинтимните детали од постелата и со тоа треба да се помирите. Ако пријателките на вашата...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Зошто жените споделуваат со пријателките детали за интимните односи?

admin
Жените разговараат со пријателките за сѐ, па дури и за најинтимните детали од постелата и со тоа треба да се помирите. Ако пријателките на вашата...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Повеќе од 70 проценти од жените имаат болни сексуални односи

admin
Ново истражување на Durex, во кое учествувале 1.200 жени од Обединетото Кралство, покажува дека повеќе од 70 проценти од сексуално активните жени имаат болни сексуални...
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Редовните односи го забавува стареењето, научно потврдено

admin
Сексот не е само игра и забава, ниту само животински чин за размножување. Науката повеќе пати докажала дека пред сѐ, имаме неверојатни здравствени предности од...