vesti24.mk

Tag : Одри Ричи

ЖИВОТ

Ријана: Секој ден ги охрабрува жените и заработува богатство

Ferad Aruc
Моментално нема повеќе влијателна личност од неа доколку нас нè прашувате. Ријана постепено чекори кон неверојатно богатство. Откако ја пушти во продажба колекцијата за долна...