vesti24.mk

Tag : од гладување до најуспешна држава

СВЕТ

Некогаш гладувале, а денес ја имаат една од најуспешните држави ВО СВЕТОТ: Која е тајната?

Ferad Aruc
Земјата која пред 150 години се мачела во глад, каде повеќе од 10 проценти од популацијата, односно 250.000 луѓе го загубиле животот, денес важи за...