vesti24.mk

Tag : Од утре јавниот превоз е бесплатен

МАКЕДОНИЈА

Град Скопје: Од утре јавниот превоз е бесплатен

Ferad Aruc
– Во согласност со Законот за квалитет на амбиентниот воздух, а во насока на намалување на загадувањето на воздухот со кое сме особено соочени во...