vesti24.mk

Tag : Од 7:30 до 18 часот

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Забраната за достава на стока од 7:30 до 18 часот почнува од утре во Скопје

Ferad Aruc
Ваква беше сликата денес на терен каде екипи на МВР и претставници на Град Скопје беа во обиколка на потесното градско подрачје додека камерата на...