vesti24.mk

Tag : оженети мажи

ЗАБАВА

Некогаш ОЖЕНЕТИТЕ живееле подолго, а сега СИНГЛ МАЖИТЕ се хранат подобро?!

admin
Предности и недостатоци на животот без партнер. Луѓето кои живеат сами и немаат партнер напредуваат побрзо во кариерата, патуваат повеќе, вежбаат поредовно и јадат подобро...
ЗАБАВА

Туѓото е послатко: Зошто оженетите мажи се попривлечни од слободните?

admin
Сигурно до сега сете се заљубиле барем еднаш во некој кој веќе е зафатен. До сега голем број на научници на некој начин потврдуваат дека...