vesti24.mk

Tag : оженет човек

Uncategorized

ИСПОВЕД:Влегов во врска со оженет а не се надевав на ваков пекол!

admin
Воопшто не бев свесена во што се впуштам, кога започнав врска со оженет човек. Не е дека имав намерата, ниту пак сум имала такво искуство...