vesti24.mk

Tag : Оксана Невеселаја

ЗАБАВА

Најжешката професорка по математика доаѓа од Белурисија и е вистинска икона

Ferad Aruc
Откако ќе ги погледнете фотографиите подолу ќе помислите дека се работи за некој модел, но се лажете. Станува збор за младата Оксана Невеселаја која стана...