vesti24.mk

Tag : окта

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Од денеска метан на бензинската станица ОКТА во Автокоманда

admin
Од денеска, бензинската станица на ОКТА во Автокоманда почнува да работи со гас. Запазени се сите стандарди и процедури, тимот е обучен и од денеска...