vesti24.mk

Tag : ок вмро дпмне гази баба

ВЕСТИ

ФОТО: Додека граѓаните се оставени сами на себе да се борат со огнената стихија на Скопска Црна Гора, Заев и Георгиевски промовираат гол популизам

admin
Додека граѓаните на Виниче, Страчинци и останатите населени места се оставени сами на себе да се борат со огнената стихија на Скопска Црна Гора, Зоран...