vesti24.mk

Tag : ок вмро-дпмне штип

ВЕСТИ

Ефтимов: Дали, поради блиските релации на Градоначалникот со сопствениците на Баргала, за нив не важат закани со високи платни налози?

admin
Па ваква негативна селекција нема ни во најголемите авторитарни режими! Деновиве општината спроведува голема акција за дислокација на хаварисани возила, гаражи, шупи, голубарници и слично....