vesti24.mk

Tag : ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром

ВЕСТИ

Советникчата група на ОК Аеродром на ВМРО ДПМНЕ на средба со жителите на населбата Лисиче

admin
-Членовите и советничката група на ОК АЕРОДРОМ на ВМРО ДПМНЕ и Колицијата имаа средба со жителите на Населба Лисиче.Со цел заеднички да изнајдеме решени за...