vesti24.mk

Tag : Олег Дерипаска

ЗАБАВА

Ги дресира како кучиња: Секс-гуру ги учи Русинките како да заведуваат богаташи

Ferad Aruc
Александар Кирилов (36), наречен Алекс Лесли, на својата секс-академија ги учи девојките на сексуални методи и манипулација. Тој тврди дека им овозможил на стотици жени...