vesti24.mk

Tag : Оливера Трајковска

Uncategorized ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

(ВИДЕО) МОЌЕН МОНОЛОГ НА ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА: На годишницата од најголемиот митинг во историјата на земјата, Заев и Ципрас најдоа решение за три деценискиот проблем!

admin
Моќен монолог на Оливера Трајковска : На годишницата од најголемиот митинг во историјата на земјата, Заев и Ципрас најдоа решение за три деценискиот проблем! [embedded...