vesti24.mk

Tag : олимпијада

ВЕСТИ

Во Скопје се одржа 23. „Македонска Олимпијада по информатика 2019“

admin
Во организација на Здружението на информатичари на Македонија и Меѓународниот балкански универзитет, изминатиот викенд во Скопје се одржа 23. Македонска олимпијада по информатика, во чии...