vesti24.mk

Tag : Олја Лангил

СВЕТ

Млада манекенка пронајдена мртва во креветот на 41-годишен лекар

Ferad Aruc
Обдукцијата покажала дека покрај екстази и кокаин, во нејзиниот организам имало и фентанил и Ксанакс. Младата манекенка, 18-годишната Олја Лангил, била пронајдена мртва во креветот...