vesti24.mk

Tag : онколози

ЗАБАВА

Важни совети од онколозите: Исфрлете ги овие состојки за да живеете долго

admin
Бројот на заболени од оваа тешка болест се зголемува во последно време и затоа неопходно е да се препознаат симптомите. Онколозите ги истакнуваат најчестите симптоми...