vesti24.mk

Tag : онколошки пациенти

ЗАБАВА

Некои онколошки пациенти со Ковид-19 може да бидат заразни со месеци

admin
Пациентите заболени од Covid-19, коишто поради оноколошки заболувања истовремено се подвргнати на хемотерапии или зрачење, методи на лекување карциноми кои го слабеат новниот имунолошки систем,...