vesti24.mk

Tag : оноре де балзак

ЗАБАВА

Оноре де Балзак: Жената го познава лицето на саканиот човек, како што морнарот го познава отвореното море

admin
Оноре де Балзак е познат француски романописец, еден од креаторите на реализмот. Тој пишувал за љубовта, жените и животот, а бил во состојба да пишува...