vesti24.mk

Tag : Опасна кожна болест

ЗДРАВЈЕ

Внимавајте: Опасна кожна болест и се заканува на Македонија

Ferad Aruc
Кожна заразна болест лајшманиоза – Cutaneous leishmaniasis, која се шири по Сирија и Блискиот Исток, ни се заканува и нам во Србија, ако веќе не...